MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, kamuoyunda “Terörsüz Türkiye” süreci olarak adlandırılan çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız, Meclis bünyesinde yürütülen komisyon çalışmalarının sona yaklaştığını belirterek, raporun bu hafta yayımlanabileceğini söyledi.

Etimesgut Belediyesi'ne operasyon. Beşikcioğlu ve 55 kişiye gözaltı
Etimesgut Belediyesi'ne operasyon. Beşikcioğlu ve 55 kişiye gözaltı
İçeriği Görüntüle

Komisyon çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulunan Yıldız, sürecin uzlaşı temelinde ilerlediğini vurguladı. Yıldız, “Uzlaşma sağlanmayacak bir şey yok. Terörsüz Türkiye Komisyonu’nun raporu bu hafta çıkabilir” ifadelerini kullandı.

Feti Yıldız’ın açıklamaları, terörle mücadele ve toplumsal huzurun güçlendirilmesine yönelik atılacak adımlar açısından kritik bir döneme girildiği şeklinde değerlendirildi.

Komisyon raporunda, terörle mücadelede izlenecek yol haritası ile hukuki ve idari düzenlemelere ilişkin başlıkların yer alması bekleniyor.