MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalarda ana muhalefet partisi CHP'yi eleştirdi. Bahçeli, "Demlenmek CHP'ye hiç iyi gelmemiş, siyasi aklını kaybetmiştir" ifadelerini kullandı. Ayrıca, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na da tepki gösteren Bahçeli, "2015'te başbakanlık makamını geri çevirmeyi millet borcu saydım, sen ise kapının önüne konuldun" şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şu şekilde:

"Ülkemizin vakit kaybedecek durumu kalmadı. Milletimizin oyalanacak takati kalmadı. Önümüzdeki Yerel Seçimler kazasız belasız atlatılmalı, Türkiye'nin büyümesi devam etmelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak milli menfaatlerimize aykırı davranan, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan herkesle karşı duruyoruz. İstiklalimizin kaynağı bu topraklarda yatan kahraman şehitlerimizdir, irademizin kaynağı da büyük Türk milletidir.

Milli ve ahlaki kucaklaşmanın devlet ve millet hayatında kök salmasına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi refakat etmektedir. Bağımsız ve tarafsız yargı sayesinde Türkiye'nin önünü hiçbir mihrak kesemeyecektir. Bu kutlu yürüyüşle geleceğin adı Türk devri olacaktır. Hep birlikte Türkiye'yiz. Milletimizi oluşturan her vatan evladı bir ve eşittir. Türkiye'de kast sistemi yoktur. İmtiyazlı bir azınlıktan, hukuken üstün olan tabakadan asla söz edilemez.

Mersin'de şahit olduğumuz heyecanın Manisa'da tekerrür etmesini bekliyorum. 31 Mart'ta hizmet ve hidayet kazanacaktır. Çok çalışacağız, hiçbir mazerete katılmadan kazanacağız. Şehirlerimizi, ekmeğimizi, huzurumuzu büyüteceğiz. Yerel yönetimleri köhne siyasetten kurtaracağız. Yol haritamızı çizdik. Önümüze fitne bariyerleri koyanları kırıp geçeceğiz.

Önümüze fitne bariyerleri koyanları engelleyeceğiz. Türkiye'ye sahip çıkacağız. Birileri bölücüleri, teröristleri yanına alsın. Hiç fark etmeyecek, çırpınışları boşa.

Demlenmek CHP'ye hiç iyi gelmemiş, siyasi aklını kaybetmiştir.

Davutoğlu’nun hezeyan verici konuşmasının bir kısmı dikkatimi çekti. Sayın Davutoğlu bize diyor ki; 'Sizin peşinde koştuğunuz başbakanlık makamını terk ettik ama hep olduğumuz gibi göründük.'

Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı

Gerçekleri çarpıp inkarını özetleyen müessir bir söz vardır. Savunulacak bir şeyi kalmayanlar her şeyi inkar ederler. Öyle inkar ederler ki şeytan bile şeytanlığından utanır. Senin özünde kir tutmuş temizlenmek epey ekmek sarf etmen gerek. Davutoğlu masalı bırak bizi bilen bilir. Senin sicilini bilir. 2015'te başbakanlık makamı hem doğrudan hem dolaylı olarak teklif edildi. Geri çevirmeyi vatan ve millet borcu saydım. Bundan pişman olmadığım gibi bugün aynı duruşu gösteririm. Hiçbir çıkarcıya çiğnetmem. Sen başbakanlık makamını terk etmedin anlaşılan kapının önüne konuldun.

Cumhur İttifakı'nda bir sorun yok. Meslek edinmişler kavga ve krizden geçinmeyi. Cumhur İttifakı Türkiye'nin medarı iftiharıdır. Cumhur İttifakı'nı anlamak bozguncuların harcı değil.

Teksas bunalımı malumun ilanı olmuştur. 25 eyalet başkaldırmıştır. Bu dünya etme bulma dünyasıdır. Hiçbir mazlumun yanına kalmayacaktır. Geleceğin dünyasında güvenlik ve istikrarın burcu olarak sivrilerek insanlığın limanı olarak ortaya çıkacaktır.

Biz onlar gibi olamayız. Fırsatçılık yapamayız, beter olsunlar diyemeyiz. ABD'yi aklıselime davet ediyor, sorunların sükunetle çözümünü diliyoruz. Günün birinde ABD'nin sosyal yapısına nüfus eden kuzey güney çatışmasına insanlık elbet şahitlik edecektir. Herkesin hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı vardır ve bu elbet görülecektir."