MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı bir televizyon programında tutuklu gazeteci Merdan Yanardağ ile ilgili konuştu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun serbest bırakılması için yaptığı çağrıya tepki gösterdi. Bahçeli, Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamaları dolayısıyla tutuklanan Yanardağ'ın serbest bırakılması gerektiğine dair yapılan çağrıyı hatırlatarak, "Bizim gündemimizde öyle bir konu yok. İhanetin serbestisi olmaz" şeklinde konuştu.

Ayrıca Bahçeli, yerel seçimler konusunda da açıklamalarda bulundu. Siyasi istikrarın merkezi yönetimde sağlandığını ifade eden Bahçeli, yerel seçimlerde de bu istikrarın sürdürülmesi gerektiğini belirtti. Partilerin yerel seçimlere hazırlanması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, kongrelerin olgunluk ve karşılıklı saygı içinde tamamlanmasıyla demokrasinin seviyesinin yükseltileceğini söyledi.

Son olarak Bahçeli, dünyada barışa, sevgiye ve saygıya olan ihtiyacın altını çizdi. Rusya'da yaşanan bir Rus ruleti olayına değinen Bahçeli, bu olayın Putin'in zaferiyle sonuçlandığını belirtti ve dünyanın barışa olan ihtiyacını vurguladı.

Milli Savunma Başkanı Yaşar Güler: Bazı dostlar PKK/YPG'ye pilotaj eğitimi veriyor Milli Savunma Başkanı Yaşar Güler: Bazı dostlar PKK/YPG'ye pilotaj eğitimi veriyor