Türkiye'de kaç otomobil var? En çok hangi renk tercih ediliyor? İlginç veriler açıklandı... Türkiye'de kaç otomobil var? En çok hangi renk tercih ediliyor? İlginç veriler açıklandı...

MHP lideri Devlet Bahçeli, yaptığı paylaşımda Türk milliyetçiliğinin istismar edilmesine ve yabancıların dönemsel ilgilerini çekmek için marazi işbirlikleri yapan siyasi devşirmelere karşı taviz verilmeyeceğini vurguladı. Bahçeli, 3 Mayıs 1944 olaylarının kahramanlarını ve şehitleri rahmetle, minnetle ve şükranla andığını belirtti. Ayrıca Bahçeli, Türk milliyetçiliğinin zillete mesafeli tavrını koruyacağını ve 3 Mayıs ruhuna her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Bahçeli paylaşımında şunları kaydetti: "Geldiğimiz bu aşamada 3 Mayıs ruhuna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Türk milliyetçiliğini istismar etmeye, alenen şirret planlarına malzeme yapmaya heves eden kozmopolit, köksüz, kimliksiz ve kötürüm çevrelere inanıyorum ki fırsat verilmeyecektir.


Bu duygu ve düşüncelerle, Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey başta olmak üzere, 3 Mayıs 1944’ün tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Allah hepsinden razı olsun diyorum."