Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, partisinin toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşleyen demirin pas tutmayacağını belirten Bahçeli, millete hizmetin var oluşlarının özü olduğunu vurguladı. Mahalli idareler seçimine dikkat çeken Bahçeli, ara sıra boş zamanlarında İstanbul'a uğrayan belediye başkanlarını evlerine göndereceklerini ifade etti.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Laf değil, iş üretiyoruz. Gönül vermedikçe gönül bulamayacağımızın farkındayız."


"31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimi hazırlık sürecini dolu dolu geçireceğiz."


"Boş zamanlarında İstanbul'a uğrayan büyükşehir belediye başkanlarını evlerine göndereceğiz."


"Merkezi yönetimle yerel yönetimler tek ses, tek yürek olacak."


"Belediye kaynaklarını bölücülere sevk edilenlerden milletimiz mutlaka hesap soracak."


Bahçeli, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına da değinerek, İsrail'in bebek, kadın, yaşlı demeden katliam gerçekleştirdiğini ifade etti. Gazze konusunda herkesin susmasına rağmen MHP'nin susmayacağını belirten Bahçeli, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmaların durması ve insani yardım koridorlarının açılması çağrısında bulundu.

Kiralık evlerde yeni dönem: Kredi notuna dikkat Kiralık evlerde yeni dönem: Kredi notuna dikkat

Ayrıca, Avrupa Birliği (AB) raporuna tepki gösteren Bahçeli, raporu yırtıp attıklarını veya kağıttan uçak yapıp geri gönderdiklerini belirtti. Türkiye'nin Filistin'in arkasında olduğunu vurgulayan Bahçeli, yaşanan sürecin bir devlet veya rejim krizi olmadığını, kriz bekleyenlere karşı güçlü bir duruş sergileyeceklerini söyledi.