MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da düzenlenen MHP seçmen iletişim merkezi açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 31 Mart'taki Yerel Seçimler öncesinde mitinglerine hız kesmeden devam ederken, CHP ve DEM'in ayrı aday çıkarmalarını sinsi bir oyun olarak nitelendirdi.

Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Her alanda uzlaşma önemlidir. Mühim olan doğruluk, adalet, hukuk, ahlak ve vicdanda huzur içinde yaşamaktır. Uzlaşmanın adresi büyük Türk milletidir.

Türkiye'nin kriz meraklılarına ve yozlaşmışlara karşı istiklal ve istikbal haklarını koruması gerekmektedir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türk milletinin huzur, barış ve kardeşlik isteğinin temel dayanağıdır.

CHP ile DEM arasında birleşen ülkücüler olamazlar. DEM'lenmiş CHP'nin ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur. Türkiye'yi bölmek isteyenlerle, vatan evlatlarını savunanlar arasında net bir ayrım vardır.

Herkes tavrını belirlemelidir. Ya birlik ve beraberlikten yana olunacak ya da kaosa sürüklenecektir. Milliyetçi Ülkücü kardeşlerimi Cumhur İttifakı'na katılmaya çağırıyorum.

Bugünkü CHP, Atatürk'ün CHP'sinden uzaktır. CHP'nin yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. Atatürk'ün partisiyle kıyaslanamaz hale gelmiştir.