Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde etkili olacak olan yağışlar hakkında vatandaşları uyardı. Güncel hava durumu raporuna göre, doğu ve batı bölgelerinde sağanak yağışlar beklenirken, bazı bölgelerde kar yağışı da tahmin ediliyor. Bu durum nedeniyle, vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi.

Feyza Altun'a Hapis Cezası! Pişmanlık Göstermediğini Söyleyince İndirim Uygulanmadı Feyza Altun'a Hapis Cezası! Pişmanlık Göstermediğini Söyleyince İndirim Uygulanmadı

Marmara, Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Akdeniz bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağmurların etkili olması bekleniyor. Özellikle Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Bursa, Yalova, Antalya, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde yağışların kuvvetli olması öngörülüyor.

Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun büyük bölümü ve Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde ise kar ve karla karışık yağmurların görülmesi bekleniyor. Bu bölgelerde özellikle yüksek kesimlerde çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Meteoroloji yetkilileri, yağışlı hava koşullarında şemsiyesiz ve botsuz dışarı çıkılmaması konusunda vatandaşları uyardı. Ayrıca, sürücülerin de yağışlı havalarda daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.