Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) hava tahmin raprouna göre, yurdun büyük bir kısmının parçalı ve çok bulutlu, (Sakarya ve Bilecik dışında) Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz ile Adıyaman ve Bolu ile Ankara'nın kuzey, Çankırı'nın batı civarının yağmur ve kuvvetli yağışın etkili olacağı değerlendirildi. Kuzey, İç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis havanın olacağı düşünülüyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ riski olduğu değerlendirildi.

Memurlara Çek, Kupon ve Nakit Ödemeler Kaldırıldı Memurlara Çek, Kupon ve Nakit Ödemeler Kaldırıldı

Hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve doğu bölgelerde yükselmeye devam etmesi, yurt genelinde mevsim normallerinin 5-8 derece üzerine çıkacağı bekleniyor.

Rüzgarın ise özellikle güneyli, yurdun güneydoğu bölgesinde kuzeyli taraftan hafif, yer yer orta kuvvette, Marmara Bölgesi ve Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli, ve yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.


KUVVETLİ RÜZGAR ÇAĞRISI
Rüzgârın, Marmara Bölgesi ve Ege kıyılarında güney ve güneybatı taraflardan kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/sa) esmesi düşünüldüüğünden, oluşabilecek risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğine dair uyarı yapıldı.