Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Temmuz hava durumu raporunu yayımladı. Raporunda, 3 il için sarı kodlu uyarı yapıldı ve bölgesel olarak yağışlar bekleniyor.

Sarı Kodlu Uyarı: Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey ve Trabzon'un doğu kesimlerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Bu durumda sel, su baskını, yıldırım ve kıyı kesimlerde kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemlidir.

Hava Sıcaklığı Değişikliği: Ülke genelinde, özellikle İç Ege, İç Anadolu ve Karadeniz bölge genelinde 8 ile 12 derece arasında bir sıcaklık düşüşü bekleniyor. Diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik öngörülmüyor.

Bölgelere Göre Hava Durumu: Marmara Bölgesi'nde genel olarak az bulutlu havanın hakim olacağı tahmin ediliyor. Ege Bölgesi'nde de benzer şekilde az bulutlu ve açık hava bekleniyor. Akdeniz Bölgesi'nde de az bulutlu ve açık geçişlerin olacağı tahmin ediliyor.

İç Anadolu Bölgesi'nde parçalı bulutlu havanın hüküm süreceği ve kuzeydoğu kesimlerinde yer yer parçalı bulutlu hava olacağı tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz'de parçalı ve yer yer çok bulutlu havanın etkili olacağı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde de parçalı ve yer yer çok bulutlu havanın hüküm süreceği, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiği belirtiliyor. Bu yağışların, Rize il geneli ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli olabileceği uyarısı yapılıyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu ve açık havanın genel olarak etkili olacağı, kuzey kesimlerinde ise parçalı ve çok bulutlu hava ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olacağı tahmin ediliyor.

Psikiyatri Uzmanının Kliniğinde Uyuşturucu Ticareti! 51 Kişi Gözaltında Psikiyatri Uzmanının Kliniğinde Uyuşturucu Ticareti! 51 Kişi Gözaltında

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu ve açık hava hakim olacak.