Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da etkili olacak yağmur nedeniyle uyarılarda bulundu. Sabah saatlerinden itibaren başlayan yağışların özellikle kentin kuzey ilçelerinde yoğun olması beklenirken, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti

Önümüzdeki 5 gün boyunca Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak?

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı İstanbul'da, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışlar kuzey ilçelerde daha yoğun olacak. Bu durum, su baskınlarına ve ulaşımda aksamalara neden olabilir.

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu havanın etkili olacağı Ankara'da, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar görülecek. Özellikle kuzey çevrelerde karla karışık yağmur bekleniyor.

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı İzmir'de, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışlar, yer yer kuvvetli olabilir.

Marmara Bölgesi: Marmara Bölgesi genelinde parçalı ve çok bulutlu havanın etkili olacağı belirtiliyor. Yağmur ve sağanak yağışlar, özellikle kıyı kesimlerde etkili olacak.

Ege Bölgesi: Ege Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı ifade ediliyor. Bölgenin doğusunda aralıklı sağanak yağışlar görülecek. Yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi: Akdeniz Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı belirtiliyor. Bölgenin Toroslar mevkiinde karla karışık yağmur görülecek.

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri: Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde parçalı ve çok bulutlu havanın etkili olacağı ifade ediliyor. Bölgede aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur bekleniyor. Yüksek kesimlerde çığ tehlikesi bulunuyor.

Karadeniz Bölgesi: Karadeniz Bölgesi genelinde parçalı ve çok bulutlu havanın etkili olacağı belirtiliyor. Bölgede aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar görülecek. Özellikle iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.