Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre yarın (Perşembe) Samsun, Tokat ve Trabzon'un doğusu ile Gümüşhane'nin kuzeyinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Ordu ve Giresun çevreleri ile Trabzon'un batısında çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar beklenmekte.

Bir diğer uyarıda dana ve Osmaniye'nin kuzey kesimleri, Kahramanmaraş ve Malatya'nın kuzey ve batısı, Elazığ'nın batısı ile Tunceli'de ni sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar olabileceğine dikkat çekiliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünü'nün resmi uyarıları:

Doğu Akdeniz'in İç Kesimleri ile Doğu Anadolu'nun Batısında Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarı verilerine göre; gece saatlerine kadar Adana ve Osmaniye'nin kuzey kesimleri, Kahramanmaraş ve Malatya'nın kuzey ve batısı, Elazığ'nın batısı ile Tunceli çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Doğu Karadeniz'de Çok Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Kuzey Kıbrıs'ta Emlak Dolandırıcılığı Alarm Veriyor! Sahte Arazi, Sahte Projeler... Kuzey Kıbrıs'ta Emlak Dolandırıcılığı Alarm Veriyor! Sahte Arazi, Sahte Projeler...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak Samsun, Tokat ve Trabzon'un doğusu ile Gümüşhane'nin kuzeyinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Ordu ve Giresun çevreleri ile Trabzon'un batısında çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.