Marketlerden ücretsiz alışveriş yapılabilecek! 'Refah marketler' geliyor... Marketlerden ücretsiz alışveriş yapılabilecek! 'Refah marketler' geliyor...

İstanbul ve çevre illerde hafta sonu sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 'turuncu' kodlu alarm verilirken, İstanbul Valiliği de vatandaşları 'tam fırtına'ya karşı uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada, 18 Kasım 2023 Cumartesi sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da rüzgarların kuzey ve kuzeybatı yönlerden fırtına (50-70 km/saat), 19 Kasım 2023 Pazar günü sabah saatlerinde itibaren kuvvetli fırtına (70-90 km/saat), yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi. Açıklamada, bu meteorolojik durumun ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara neden olabileceği, bu nedenle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Valilik, hava durumunun potansiyel tehlikeli olduğunu belirterek, tahmin edilen meteorolojik hadisenin olağandışı olmamakla birlikte, etkilenebilecek faaliyetlerde bulunan kişilerin dikkatli olmaları konusunda uyardı.