Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından, kuzey bölgelerinde etkili olan kar yağışı özellikle Çanakkale, Bolu, Eskişehir ve İstanbul'un yüksek kesimlerinde önemli ulaşım sorunlarına neden oldu. Çanakkale'de kar yağışı, 46 köy yolunun yanı sıra Çanakkale-Biga karayolunu da ulaşıma kapattı. Aynı zamanda Bursa-Ankara karayolu üzerinde yoğun kar yağışı sürücülerin zor anlar yaşamasına yol açtı.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkan Adayı Oldu! Ali Koç ile 2018'den Sonra Tekrar Karşı Karşıya Geliyor Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkan Adayı Oldu! Ali Koç ile 2018'den Sonra Tekrar Karşı Karşıya Geliyor

Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı, özellikle Çanakkale'nin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü. Gece hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte artan kar yağışı, kent genelinde okulların tatil edilmesine neden oldu. Bu doğrultuda, kar yağışının olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla karayolları ekipleri ve İl Özel İdare, kapanan köy yollarında temizlik çalışmalarına hızla başladı. Çanakkale-Biga kara yolunda ise buzlanma sebebiyle kayan bir aracın trafiği kapattığı bilgisi, ekiplerin bölgede acil müdahaleye geçtiğini gösteriyor. Bu durum, kar yağışının getirdiği olumsuz şartlara karşı alınan tedbirleri vurguluyor.