ATM'lerde niye para yok? 500 ve 1000 TL'lik banknotların habercisi mi? ATM'lerde niye para yok? 500 ve 1000 TL'lik banknotların habercisi mi?

Türkiye'de hava durumuyla ilgili son değerlendirmeler, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Güncel hava tahminlerine göre, birçok ilde yağış bekleniyor. İşte detaylar...

Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Akdeniz'in bazı bölgelerinde parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Özellikle Antalya'nın batısının iç kesimleri, Denizli, Burdur ve Van'ın güneyi, Muğla ve Bitlis'in doğu kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlarla yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı açısından ise kuzey kesimlerde hafif bir artış yaşanacak. Diğer bölgelerde ise hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Özellikle iç ve doğu kesimlerde hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyrederken, diğer bölgelerde mevsim normallerine yakın sıcaklık değerleri beklenmektedir.

Rüzgarlar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif eserken, ara sıra orta kuvvette rüzgarlar gözlemlenebilir.

Ayrıca, sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeydoğu kesimleri ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis oluşma ihtimaline dikkat çekiliyor.