Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Haziran tarihine ilişkin hava durumu raporunu paylaştı. Yapılan değerlendirmelere göre, Edirne, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Osmaniye, Eskişehir ve Bolu çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra etkili olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, yurdun iç ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak. İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Edirne, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Osmaniye, Eskişehir ve Bolu çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Marmara bölgesinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Özellikle Edirne, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor. Bursa'da öğle saatlerinden sonra, Edirne'de ise sabah saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Ege bölgesinde az bulutlu ve açık bir hava öngörülürken, iç kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu olacak. Aydın, Denizli, İzmir ve Muğla'da yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Akdeniz bölgesinde ise parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Osmaniye çevreleri, Hatay'ın kıyı kesimleri ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor. Adana, Antalya, Isparta ve Mersin'de öğle saatlerinden sonra iç kesimlerde sağanak yağışlar bekleniyor.

İç Anadolu bölgesinde az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor. Batı kesimlerinde parçalı, yer yer çok bulutlu olacak. Eskişehir çevrelerinde ise yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü bir hava bekliyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

A101'e oyuncu ekipmanları geliyor! Uygun fiyata LED TV'de satılacak A101'e oyuncu ekipmanları geliyor! Uygun fiyata LED TV'de satılacak

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi