Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı, bazı bölgelerde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Bakanlık açıkladı: Fahiş fiyat ve stokçuluğa milyonlarca ceza Bakanlık açıkladı: Fahiş fiyat ve stokçuluğa milyonlarca ceza

Marmara, Ege (Afyonkarahisar ve Denizli hariç), Doğu Anadolu'nun doğusu ile Burdur çevreleri, Antalya'nın batı ilçeleri ve Rize'nin iç kesimlerinde yağış beklenirken, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı olması bekleniyor.

Sıcaklıkların genel olarak 2-4 derece artacağı ve kuzey ve doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor. Marmara'da Bursa'nın 25°C, Edirne'nin 23°C, İstanbul'un 22°C, Kocaeli'nin 27°C olacağı ve parçalı çok bulutlu olacağı, gece saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtiliyor.

Ege Bölgesi'nde de Denizli ve Afyonkarahisar hariç bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarının görüleceği tahmin ediliyor. Ayrıca, Afyonkarahisar'da 23°C olacak ve parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.