Mersin'in Toroslar mahallesinde, bir kiracı ile ev sahibi arasında yaşanan anlaşmazlık, şiddet dolu bir olaya dönüştü ve sonuçları ölümle sonuçlandı. Kiracının kira ödemelerini yerine getiremediği gerekçesiyle başlayan tartışma, kısa sürede büyük bir trajediye dönüştü.

v-2023-07-13-19h49m18s452

Olay, kiracının ev sahibinin yanında getirdiği bir silahla ateş açması sonucunda gerçekleşti. Ev sahibi, saldırı sonucunda 8 kurşunla vurularak hayatını kaybetti. Polis ekipleri hızla olay yerine gelerek cinayet zanlısını gözaltına aldı.

v-2023-07-13-19h49m03s624 (1)

Şiddetli olayın ardından ev sahibinin yakınları büyük bir üzüntü ve öfke içerisinde zanlıya saldırmak istedi. Polis güçleri, durumu kontrol altına almak ve olay yerinde güvenliği sağlamak için sıkı önlemler aldı.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en çok beğenilen lider oldu! Yedi ülkeden tam not aldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, en çok beğenilen lider oldu! Yedi ülkeden tam not aldı...

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi