İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Çekmeköy'de yaptığı açıklamalarda çeşitli konulara değindi. İlk olarak, HÜDA PAR'ın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin soruya "Benim için şeref madalyasıdır" yanıtını verdi.

Akşener ayrıca, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın görüşmelerine de değindi. Mutabakat metninin henüz kendilerine iletildiğini belirten Akşener, Özdağ'ın sığınmacılar ve Anayasa'nın 4 maddesi konusunda Millet İttifakı'nın bileşenlerinin itirazının olmadığını ifade etti. Uzlaşacaklarına emin olduğunu dile getirdi.

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı! Birçok ilde etkili olacak, kuvvetli geliyor Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı! Birçok ilde etkili olacak, kuvvetli geliyor

Ev ziyaretleri sırasında gözlemlediklerini paylaşan Akşener, gençler arasında bağımlılığın arttığını ve çocukların silah, içki, hap ve şiddet gibi konuları konuştuğunu söyledi. Ayrıca, eğitimdeki sorunlar, bağımlılığın yaygınlaşması, uyuşturucu ticareti ve kadına yönelik şiddet gibi konuları da vurguladı. Akşener, bu sorunların çözümü için seçimi kazanmaları gerektiğini ifade etti ve ev ziyaretlerindeki insanlardan Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istediğini belirtti.