Dün akşam konuk olduğu programda gündemdeki konulara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunanİYİ Parti lideri Akşener, yakın zamanda Kılıçdaroğlu ile ekonomi politikaları üzerine bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs seçimlerini kazanmaları halinde ekonomi politikalarını yönetecek kadrolara Selin Sayek Böke ile Faik Öztrak'ı önerdiğini söyleyen Akşener, kendisinin de partisinden Bilge Yılmaz ile Birol Aydemir'i önerdiğini söyledi:

Bakan Işıkhan Açıkladı: Çalışma Meclisinde Kalıcı Çözümler ve İş Gücündeki Artış Gündemde Bakan Işıkhan Açıkladı: Çalışma Meclisinde Kalıcı Çözümler ve İş Gücündeki Artış Gündemde

"Sayın Kılıçdaroğlu ile bir telefon görüşmesi yaptık, üç dört gün oluyor. Bana dedi ki 'Siz iki kişi, biz Selin Sayek Böke ile Faik Öztrak'ı görevlendiriyorum. Diğer siyasi partileri arayacağım, ikişer kişi onlar da versin. Bu arkadaşlar bir araya gelsin, son durumu kendi aralarında göz geçirsinler' dedi. Bizden Sayın Bilge Yılmaz ile Sayın Birol Aydemir'i görevlendirdim. Onlar bir araya geleceklerdi, son durum hakkında gerçekten bir bilgim yok. Ama Sayın Kılıçdaroğlu'nun Şampiyon Ligi'ndeki insanlar onlar. Onlarla ilgili bir durum var ama yarın çıkacaklar mı inanın bilmiyorum. Milletvekili olan hiçbir arkadaşımız bakan olmayacak, öyle de karar aldık. Dolayısı ile Birol Bey ile Bilge Bey'i gönderiyorum. 12 kişi bir araya gelecek."