İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya'nın Serik ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Karşısında İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nesrin Ünal, İYİ Parti ilçe başkanı Erhan Uzun, İYİ Parti Serik Belediye Başkan adayı Mehmet Habalı ve partililer tarafından çiçeklerle karşılandı. Akşener, burada yaptığı konuşmada, parti mensuplarına dükkan dükkan gezerek sadece kendi partilerini övmeden, vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye çalıştığını belirtti. Meclis gündemine getirilen soru önergeleri ve kanun teklifleri ile vatandaşların sesi olmak istediklerini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memurlara ve kamu kurumlarına flaş uyarı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memurlara ve kamu kurumlarına flaş uyarı!

Akşener, 2023 seçimlerine yaklaşırken diğer partilerin vaatlerini hatırlatarak, "Bütün partiler '100 bin öğretmen daha atayacağız Türkiye'nin Cumhuriyeti'nin 100’üncü yıl dönümünde' dediler. 'Atanamayan 100 bin öğretmen tayin edeceğiz' dediler" şeklinde konuştu. Ancak bu sözlerin unutulduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi: "Erdoğan'a bir şey hatırlatmak istiyoruz. Diyorum ki bu kadar çok öğretmeni mezun ettiniz. Eğer ihtiyaç yoktuysa niçin bu gençlerimizi analarının, babalarının rızkından kesip okuttunuz. Bu çocuklar okudu. 4 yıllık okulları bitirdi. Ve siz onları dahil etmiyorsunuz. Şimdi sözünü hatırla Sayın Erdoğan. 100 bin öğretmeni, seçime 11 gün kaldı. 11 gün içerisinde bir cümleyle dahil etmen mümkün. Etmiyorsan atanamamış öğretmenlerin oylarını istiyorum" şeklinde konuştu.