Borsa İstanbul'dan 5 hisseye flaş yasak! (6 Ekim 2023) Borsa İstanbul'dan 5 hisseye flaş yasak! (6 Ekim 2023)

Bugün TBMM Başkanlığına AK Parti tarafından sunulan torba yasa ile memur zammı ve  MTV'nin iki kat alılması gibi çeşitli düzenlemeler gündeme bomba gibi düşmüştü.

En düşük memur, maaşının 22 bin 77 lira olacağı torba yasa ile belli olmuştu. 8 bin lira civarında memura seyyanen zam yapılarak enflasyon farkının üzerine Temmuz ayında eklenmiş olacak.

Ayrıca, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) iki kat alınacak. Torba yasada KDV, ÖTV ve Kurumlar Vergisi ile ilgili birtakım düzenlemelerde mevcut.

TBMM Başkanlığına AK Parti tarafından sunulan 6 Şubat 2023 Tarihinde Meydana Gelen Depremlerin Yol Açtığı Ekonomik Kayıpların Telafisi İçin Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi  7 Temmuz tarihinde TBMM Plan, Bütçe Komisyonu'nda görüşülecek.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi