Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 Yaz Tatili Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu kapsamında, görev yapan öğretmenlerin yaz tatili mazeret değişikliği başvurularında "e-Rapor Doğrulama" şartını esnettiğini açıkladı. Buna göre, bazı üniversite hastanelerinin Sağlık Bakanlığı'nın "e-Rapor Doğrulama" sistemine entegre olma sürecinin henüz tamamlanmamış olması nedeniyle, üniversite hastanelerince düzenlenen "e-Rapor Doğrulama" sistemine entegre olmayan durum bildirir sağlık kurulu raporları da kabul edilecek.

Öğretmenlerin yaz tatili sürecinde, sağlık mazeretleri nedeniyle yer değiştirme başvurusu yapacak olanların, ibraz edecekleri sağlık kurulu raporlarının "erapor.saglik.gov.tr/portal/" internet adresinde yer alan "e-Rapor Doğrulama" sisteminde doğrulanabilir olması gerektiği daha önce belirtilmişti. Ancak üniversite hastanelerinin entegrasyon süreci hala devam ettiği göz önünde bulundurularak, bu döneme özel olarak üniversite hastaneleri tarafından düzenlenen ve "e-Rapor Doğrulama" sisteminde yer almayan durum bildirir sağlık kurulu raporlarının da kabul edilmesine karar verildi.

İŞTE O RESMİ YAZI..

Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi