O İlde Ekmek Fiyatlarına Zam Bekleniyor O İlde Ekmek Fiyatlarına Zam Bekleniyor

Millî Eğitim Bakanlığı, e-Okul Öğretmen Uygulaması'nı özel okullarda da kullanılabilir hale getiriyor. Özel okullarda görev yapan öğretmenler, devamsızlık işlemlerini daha etkin bir şekilde gerçekleştirebilmek için bu uygulamayı kullanacaklar.

Devamsızlık işlemleri Millî Eğitim Bakanlığı'nın Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ve Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda yoklama fişine ve e-Okul sistemine işleniyor. Bu süreç, özel okullarda da aynı disiplin ve düzen içinde yürütülmek isteniyor.

Bakanlık tarafından hazırlanan e-Okul Öğretmen Uygulaması, öğretmenlere devamsızlık işlemlerini anlık olarak sisteme işleme imkanı sunacak. Özel okul öğretmenleri, derslerine girdikleri sınıflarda aldıkları yoklamaları e-Okul Öğretmen uygulamasının e-Yoklama ekranı üzerinden kolayca kaydedebilecekler. Bu sayede öğrenci devamsızlığına daha hızlı ve hassas bir şekilde müdahale edilebilecek.

Ayrıca, okul idareleri de e-Okul sistemine devamsızlık yapan öğrencilerin girişlerini yapmaya devam edecekler. Bakanlık, e-Okul Öğretmen uygulaması üzerinden girilen verileri düzenli olarak kontrol ederek, kayıtların güncel ve doğru olmasını sağlayacak.

11111111111111-2