Diyanet Audi aracı iade ettiğini duyurdu Diyanet Audi aracı iade ettiğini duyurdu

Kamudanhaber- Özel haber

Oktay Yılmaz

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 Yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirme Takvimi çerçevesinde yapılan yeniden yönetici görevlendirme başvurularının değerlendirmesini tamamladı. Değerlendirme sürecinde, başvuru yapan yöneticilerin esas belgeleri 23 Haziran- 05 Temmuz 2023 tarihleri arasında il değerlendirme komisyonlarınca gerekli değerlendirme yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Personel Genel Müdürlüğü değerlendirme sürecinde önemli bir hususa açıklık getirildi. İlgili Yönetmelik eki Ek-2 Yönetici Değerlendirme Formunun "Açıklamalar" bölümünde 6'ncı madde yer almaktadır. Bu maddeye göre, yüz yüze eğitim yapılmayan eğitim kurumları (rehberlik ve araştırma merkezleri, öğretmen evleri, akşam sanat okulları, açık öğretim okulları vb.) ile halk eğitimi merkezleri ve bilim ve sanat merkezlerinde görev yapan öğretmenlere Okul Geliştirme Deneyimi kapsamında bu eğitim kurumlarında geçen her 12 (on iki) ay çalışmaları karşılığında genel toplama ayrıca ikişer puan eklenir. Ancak, 12 (on iki) aydan az süreler değerlendirmeye alınmayacaktır ifadelerine yer verildi.

Sonuç olarak; Bu açıklamalar ışığında, yönetici görevlendirme sürecinde bu kriterlerin göz önünde bulundurulacağı ve 12 ayın altındaki sürelerin değerlendirmeye alınmayacağı belirtildi.