Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitimde başarılı uygulamaların daha geniş kitlelere ulaşması ve kurumlar arası etkileşimin güçlenmesi amacıyla "Temel Eğitimde İyi Örnekler" adlı dijital platformunun hazırlandığını duyurdu. Bakan Tekin, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda temel eğitimin bireyin hayatında önemli bir adım olduğuna vurgu yaptı.

Bakan Tekin'in açıklamasına göre, "Temel Eğitimde İyi Örnekler" dijital platformu, eğitimde başarıya ulaşan uygulamaların görünürlüğünü artırmayı, kurumlar arası iletişimi güçlendirmeyi ve etkileşimi desteklemeyi hedefliyor.

Antalya'daki Otel, Türk Müşteriden 'Milliyet Farkı Ücreti' Talep Etmişti! Bakanlıktan Açıklama Geldi Antalya'daki Otel, Türk Müşteriden 'Milliyet Farkı Ücreti' Talep Etmişti! Bakanlıktan Açıklama Geldi

Tekin, konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında, "Platformun hazırlanmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, eğitime gönül veren tüm vatandaşlarımızı çocuklarımızın farklı alanlardaki etkinlikleriyle dolu olan bu platformu ziyaret etmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

'Temel Eğitimde İyi Örnekler' Dijital Platformu, eğitim camiasına ve ilgili paydaşlara, başarılı eğitim uygulamalarını paylaşma ve bu örnekler üzerinden etkileşimde bulunma fırsatı sunacak.