DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı'na terör örgütü propagandasından soruşturma DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı'na terör örgütü propagandasından soruşturma

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "korkak" ifadelerine yanıt verdi. Yavaş, "Korkak" kelimesini kabul etmediğini belirterek, "Hiçbir zaman korkmadım. Korkan, Ankara Büyükşehir Belediyesine aday olmaz. Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor." dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yavaş, kendisinin korkak olmadığını ve elimizi taşın altına koyabileceklerini ifade etti. Ayrıca, Meral Akşener'in daha önce başka bir siyasi partinin genel başkanı aday olması için çağırdığını hatırlatarak, "Keşke bunu son ana bırakmadan karar alınsaydı, daha düzgün olurdu." şeklinde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bir konuşmasında Nihal Atsız'ın bir şiirini okumasının ardından ortaya çıkan tartışmada, Mansur Yavaş'a yönelik "korkak" iddiaları gündeme gelmişti. Yavaş, bu iddialara karşı çıkarak korkaklıkla suçlanmanın kendisini rahatsız ettiğini belirtti.