Andre Onana, 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Kamerun'un Mauritius ile oynadığı maçta, maçın sonlarına doğru bir sakatlık yaşadı. Addüktör kasında meydana gelen gerilme sonucu, Onana maçın 82. dakikasında yerini Fabrice Ondoa'ya bırakmak zorunda kaldı. 

Galatasaray Karşılaşmasında Kaleyi Kim Koruyacak?

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza yaptı İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza yaptı

Manchester United, kısa süre içinde Everton ile lig maçına çıkacak ve ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türk devi Galatasaray ile kritik bir karşılaşmaya hazırlanıyor. Onana'nın sakatlığının ardından, bu önemli maçta Türk milli kaleci Altay Bayındır'ın Manchester United kalesini koruması bekleniyor. Altay'ın performansı, takımın gelecek maçlarında önemli bir faktör olacak.

Andre Onana'nın durumunun ciddiyeti ve ne kadar süreyle sahalardan uzak kalacağı henüz netlik kazanmamışken, Altay Bayındır'ın performansı merakla bekleniyor. Türk kalecinin, bu büyük fırsatı nasıl değerlendireceği ve Manchester United'ın savunmasına nasıl katkı sağlayacağı, takipçileri tarafından yakından izlenecek.