Öğretmenler üzerinden 4.5 milyon liralık ek ders vurgunu!  Öğretmene 3 bin, dolandırıcıya 6 bin... Öğretmenler üzerinden 4.5 milyon liralık ek ders vurgunu! Öğretmene 3 bin, dolandırıcıya 6 bin...

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 300 vergi müfettiş yardımcısı istihdam etmek üzere başvuruları kabul edecek. İlgili ilan, Resmi Gazete'de yayımlanarak duyuruldu.

Bakanlığın yayımladığı ilana göre, alınacak vergi müfettiş yardımcılarının 270'si iktisadi ve idari bilimler ile hukuk fakültelerinden, 30'u ise mühendislik fakültelerinin belirli bölümlerinden mezun adaylar arasından seçilecek.

Başvuru Dönemi ve Şartlar

 Başvurular, 12-23 Şubat 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. Adaylar, başvurularını resmi internet sitesindeki elektronik ortamda gerçekleştirecek. Başvurular, adaya ait son bir ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafın yüklenmesi, öz geçmişin kendi el yazısıyla hazırlanması ve başvuru formunun doldurulmasıyla tamamlanacak.

Giriş Sınavı

 Giriş sınavı, iktisadi idari bilimler fakültesi ve hukuk fakültesi mezunları için 23-24 Mart 2024 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek. Sınav, mühendislik fakültelerinin bazı bölümlerinden mezun olanlar için ise 23 Mart 2024 tarihinde Ankara'da tek oturumda gerçekleştirilecek.