Sakarya'nın Erenler ilçesinin belediye başkanı olan Fevzi Kılıç saat 16.00 sıralarında makamında kalp krizi geçirdi. Belediye başkanının kalp krizi geçirdiğini fark eden belediye çalışanları 112 Acil'e çağrıda bulunması üzerine gelen sağlık ekibi makamında belediye başkanına ilk müdahalesini yaptı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kılıç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Fevzi Kılıç kimdir?

6491bb2a4f018179d205e351

Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman? Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman?

1964 yılında Trabzon Maçka’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Adapazarı’nda tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Kılıç, AK Parti Sakarya Kurucu İl Yönetim Kurulunda yer aldı. 2002-2003 ve 2015-2018 yılları arasında AK Parti Sakarya İl Başkanı olarak görev yaptı. Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyeliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeliği ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Sakarya İmam Hatip Mezunları Derneği Kurucu Başkanlığı ve birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Ticaret ile uğraşmaktaydı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Erenler Belediye Başkanı seçilen Kılıç, evli ve 4 çocuk babasıydı.