MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasındaki maçın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırmasıyla ertelenen Süper Lig'in geleceği belirginleşiyor. Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı, spor şiddetini önlemek ve maçların başlangıç tarihini belirlemek amacıyla bugün bir araya gelecek.

Federasyon, ligleri süresiz olarak ertelemiş ve maçların başlangıç tarihi ile şiddeti önleme önlemleri hakkında toplanacak.

Ankara'da bakanlarla görüşen federasyon başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu ile alacakları son kararı öğle saatlerinde açıklayacak.

"BÜYÜKEKŞİ İSTİFA ETSİN" TALEBİ

Kulüpler Birliği ise öğle saat 2'de olağanüstü bir toplantı düzenleyecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, liglere dönüşün uzun sürmeyeceğini belirtti.

Bunun yanı sıra, Başkan Büyükekşi'nin istifasının isteneceği ve bu konunun yarınki toplantıda oylanacağı bir konuşma grubu bilgisi de basına yansıdı.

BAHÇELİ "DEVAM ETMELİ" DEDİ

Türk olmanın faturası da kesildi.. Otele giden Türk'ten "Milliyet farkı" ücreti alındı Türk olmanın faturası da kesildi.. Otele giden Türk'ten "Milliyet farkı" ücreti alındı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, hakem Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu saldırıyla ilgili olarak, "Maçların süresiz olarak ertelenme kararıyla birlikte, hakemlerin maçlara çıkmama çağrısının tekrar gözden geçirilmesini ümit ediyorum." şeklinde açıklamada bulundu.