Ramazan Bayramı'nın ilk gününü İstanbul'da geçirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci gününde depreme karşı inşa edilen ilk köy evlerinin devir teslim törenine katılmak üzere Gaziantep'in depremden etkilenen Nurdağı ilçesini ziyaret edecek. kurbanlar. Bayramın son gününde İstanbul'da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katılacak olan Erdoğan, ardından Sakarya'ya geçecek.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bayramı İstanbul'da geçirecek, bayram namazının ardından memleketi Tekirdağ'a hareket edecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayram boyunca Ankara'da kalacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya Rab Kahhar isminle Netanyahu ve siyonistleri kahru perişan eyle Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya Rab Kahhar isminle Netanyahu ve siyonistleri kahru perişan eyle

Ana muhalefet partisinin cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramın ilk günü Adıyaman'daki depremzedeleri ziyaret edecek, ikinci günü İstanbul'da olacak. Üçüncü gün ise Ankara'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katılacak.

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Ogan, bayramı Almanya, Belçika ve Hollanda'da Türk vatandaşlarıyla geçirecek. Vatan Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce memleketi Yalova'da olacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayramı Ankara'da geçirecek, bayram namazının ardından partinin kurucusu Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret edecek ve Erdoğan'ın 2019'un ikinci gününde Nurdağı'na yapacağı ziyarette kendisine eşlik edecek. 

İYİ Parti (İYİ Parti) Genel Başkanı Meral Akşener, bayramın ilk günü Malatya'daki depremzedeleri, ardından aynı gün Hatay'ı ziyaret edecek. İkinci ve üçüncü gün Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kırıkkale, Yozgat, Konya ve Karaman'ı ziyaret edecek.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, bayramın ilk gününde partili milletvekilleriyle Hatay'da, diğer Eş Genel Başkan Pervin Buldan ise İstanbul'da olacak. Son olarak Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun bayram tatilinde Ankara'da, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ise bayramın ilk gününde İstanbul'da olması bekleniyor. tatil ve ardından memleketi Eskişehir'e seyahat. Demokrasi ve Terakki Partisi (DEVA Parti) Genel Başkanı Ali Babacan'ın bayramın ilk günü Diyarbakır'da olması bekleniyor.