Türkiye Gazetesi'nden Esma Altın'ın haberine göre, son zamanlarda Türkiye'de ve dünyada aile yapısının değişmesi ve LGBT konusuyla ilgili tartışmalar gündemde önemli bir yer tutuyor. Belgüzar Ayyıldızoğlu gibi aile danışmanları, aile yapısının bozulmasıyla birlikte LGBT'li çocuk ve gençlerin sayısındaki artışın gelecek için endişe verici olduğunu ifade ediyor.

Aile Danışmanı Belgüzar Ayyıldızoğlu, yaptığı açıklamada, LGBT'li çocuk sayısındaki artışın bir neslin yok olmasına neden olabileceğini belirtiyor. Ayyıldızoğlu, bu durumu engellemek için tedbirler alınması gerektiğini vurguluyor ve aile okullarının kurulması ve çocukların internet erişimindeki kontrolün artırılması gibi önlemlerin alınması gerektiğini ifade ediyor.

Psikiyatri Uzmanının Kliniğinde Uyuşturucu Ticareti! 51 Kişi Gözaltında Psikiyatri Uzmanının Kliniğinde Uyuşturucu Ticareti! 51 Kişi Gözaltında

Son yıllarda LGBT konusu toplumda önemli bir tartışma konusu haline gelirken, aile yapısının değişimiyle birlikte bu tartışmaların daha da arttığı gözlemleniyor. Tartışmaların odak noktasında, toplumun temel çekirdeği olan ailenin parçalanmasıyla ortaya çıkan eğilimler ve LGBT'li gençlerin sayısındaki artış yer alıyor.