Aydın'da yaşanan olayda, bir kadın tartıştığı eski sevgilisini sokakta silahla boğazından vurdu. Ağır yaralanan adam hastanede hayatını kaybetti. Kadın, olayın ardından gözaltına alındı. İddialara göre, öldürülen adamın daha önce de kadını rahatsız etmesi nedeniyle hakkında uzaklaştırma kararı bulunuyordu.

Olay, Kuşadası'nda meydana geldi. E.A. adlı kadın ile hakkında uzaklaştırma kararı bulunan M.T. arasında bir kavga çıktı. Tartışma, Yedieylül İlkokulu önünde büyüyerek şiddetlenirken, E.A. eski sevgilisini silahla boğazından vurdu.

Eski sevgilisini vuran E.A., olayın ardından Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Olayın detaylarına göre, M.T'nin daha önce de E.A'yı rahatsız ettiği ve hakkında uzaklaştırma kararı olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, E.A.'nın silahının yanı sıra vurulan M.T.'nin aracında da ayrı bir silah bulundu.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi

İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde 28 polis yaralandı İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde 28 polis yaralandı