Osman Sınav ve Raci Şaşmaz’ın yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi dizisi Türkiye’de en sevilen diziler arasında yer almayı başardı. Aralarında Necati Şaşmaz, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun, Haldun Boysan, Tarık Ünlüoğlu, İstemi Betil, Zafer Ergin ve Özgü Namal gibi isimlerin de bulunduğu geniş bir oyuncu kadrosunu barındıran yapımdaki hemen hemen her karakter fenomen oldu.

Dizide ‘Güllü’ karakterini canladıran Erhan Ufak, oyunculuk serüvenini ve şimdilerde neler yaptığını anlattı.

NECATİ VE RACİ ŞAŞMAZ SAYESİNDE OYUNCU OLDUM
Habertürk’te yer alan habere göre; oyunculuğa başlamadan önce Dalaman ve Marmaris gibi tatil beldelerinde otel ve restoran işletmeciliği yapan Erhan Ufak’ın televizyon serüveni Necati ve Raci Şaşmaz kardeşler sayesinde başlamış. Oyunculuk eğitimi olmadığını söyleyen Erhan Ufak, “Daha önce oyunculukla ilgili bir düşüncem hiç olmamıştı. Necati (Şaşmaz) ve Raci (Şaşmaz) Bey ile çocukluktan beri tanışıyoruz. Aile dostluğumuz vardı. Beni ekibe dahil ettiler.” dedi.

3 BÖLÜMLÜK ŞANS VERDİLER YOKSA ÖLECEKTİM
“Eğitimim olmadığı için 3 bölümlük şans verdiler. ‘Kendini kanıtlarsan devam edersin. Eğer kanıtlayamazsan diğer karakterler gibi ölürsün.’ dediler.” sözlerini kaydeden Ufak, konuşmasına şöyle devam etti:

”Neyse ki bana verilen şansı değerlendirdim. 3. bölümü geçtik ama ben hala senaryoya bakıyordum, ‘ölecek miyim’ diye… (Gülüyor) Gelen olumlu tepkiler sonrasında eksiklerimi kapatmak için oyunculuk eğitimi almaya başladım.”