Kulüpler Birliği toplantısının ardından yapılan açıklamada, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un istifasının ittifakla reddedildiği ve Koç'un taleplerinin kabul edildiği duyuruldu. Kasımpaşa Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın görüşleri paylaşıldı.

Fatih Saraç, toplantı sonucunda kulüplerin ortak görüş birliğiyle Ali Koç'un istifasının reddedildiğini ve Koç'un talebini kırmadığını belirtti. Saraç, Koç'un tüm kulüplerin menfaatlerini gözeterek hareket ettiğini vurgulayarak teşekkürlerini iletti.

Yüksel Yıldırım ise Ali Koç'un istifa talebinin reddedildiğini ve 17 kulübün de destek verdiğini ifade etti. Yıldırım, Koç'un görevine devam etme kararı aldığını ve bu kararı desteklediklerini dile getirdi. Ayrıca, Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetiminde değişim gerektiğini savunarak, federasyonun görevini yapamadığına dikkat çekti ve değişim zamanının geldiğini belirtti.

AFAD paylaştı: Erzincan'da korkutan deprem! AFAD paylaştı: Erzincan'da korkutan deprem!

Kulüpler Birliği'nin aldığı bu karar, Ali Koç'un başkanlık görevine devam etmesi yönünde önemli bir destek olduğunu gösteriyor. Ayrıca, TFF yönetiminde değişim talebi, futbol camiasında önemli bir tartışma konusu olarak öne çıkıyor.