O öğretmenlere yaz tatilinde 12.100 TL ek ders ödenecek O öğretmenlere yaz tatilinde 12.100 TL ek ders ödenecek

Seçimlerin ardından büründüğü sessizlik ile dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti'nin 2024 yerel seçimleri için yaptığı hazırlıklar, kulislerde konuşulmaya başlandı.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; İYİ Parti kulislerinde, Meral Akşener’in yerel seçimler öncesinde yeniden CHP ile olası bir ittifak halinde, bu kez 11 büyükşehir belediyesindeki adaylıklar için söz sahibi olma düşüncesi ağır basıyor.

Bunun için de Adana, Mersin, Antalya, Manisa gibi iller öne çıkıyor:

"CHP’nin, Cumhur İttifakı kapsamında Ankara, İstanbul ve İzmir gibi illeri kaybetmek istemeyeceği, bu nedenle de İYİ Parti ile yeniden Millet İttifakı kapsamında yerel seçimlerde bir araya gelmekten yana tavır izleyeceği" kaydedilirken, "Oyumuzun yüksek olduğu büyükşehirlerde masaya yumruğumuzu vuracağız. Bu kez 11 büyükşehir belediyesini salt CHP’ye bırakmayacağız. Büyükşehirlerde de söz söyleyen bir parti konumunda olacağız. CHP, İYİ Parti’nin koşullarını desteklemezse, Akşener kurultaydaki çıkışı ile çok net bir mesaj verdi, ‘eğer dediğimiz gibi bu kez kazanacak adaylar olmazsa biz yolumuzda yürürüz’ dedi" yorumları yapılıyor.