Güncel

KPSS derslerine mini etekle giren öğretmen imaj değiştirdi! Kırmızı dekolteli pozunu paylaştı

KPSS derslerine dekolte ve mini etekle girmesi ve öğrencileri tarafından ders esnasında video alınarak paylaşım yapması sosyal medyayı sallamıştı. Mini etek ve dekolte elbiselerle paylaşım yapan Fidan öğretmen sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. Bu sefer Saçlarını sarıya boyatan Fidan A., kırmızılı elbisesiyle olan pozunu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Abone Ol

KPSS derslerine dekolte ve mini etekle girmesi ve öğrencileri tarafından ders esnasında video alınarak paylaşım yapması sosyal medyayı sallamıştı. Mini etek ve dekolte elbiselerle paylaşım yapan Fidan öğretmen sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. Bu sefer  Saçlarını sarıya boyatan Fidan A., kırmızılı elbisesiyle olan pozunu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Fidan öğretmenin paylaşımı veliler ve öğretmenler arasında büyük tepkilere neden olurken öğrencileri tarafından sosyal medyada büyük destek mesajları almıştı.

SAÇLARINI BOYATTI

Fidan A., kuaföre giderek saçlarını yeniden sarı yaptırdı. Genç öğretmen, yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Öğretmenin kırmızı dekolteli elbisesi ise takipçilerinden tam not aldı.

İşte öğretmenin yeni imajı: