Evine Geldiğinde Karşılaştığı Adamı Öldürdü, Karısını Yaraladı Evine Geldiğinde Karşılaştığı Adamı Öldürdü, Karısını Yaraladı

Kocaeli'deki bir özel kolejde akran zorbalığına maruz kalan bir grup öğrenci, 25 Nisan'da korkunç bir saldırıya uğradı. Bu olayda 7 kişilik bir grup, sık sık darp ettiği öğrencilerden birini hastaneye kaldırdı. Mağdur öğrencinin aldığı darbeler sonucu ciğerinin sönme noktasına geldiği bildirildi.

Olayın ayrıntılarına göre, akran zorbalığı yapan lise öğrencileri, teneffüs sırasında top oynayan bir grup öğrencinin toplarını zorla alarak onları tehdit etti. Ardından, ders bitiminde bu 7 kişilik grup, diğer öğrencileri köşeye sıkıştırarak pusu kurdu ve onları darp etmeye başladı.

Alınan darbeler sonucu yaralanan öğrencilerin ailelerine durumu bildirmesiyle, ağır yaralanan bir öğrenci hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakım altına alındı. Ciğeri sönme noktasına gelen bu öğrencinin tedavisi hala devam etmekte.

Aileler, çocuklarının akranları tarafından darp edildiğini öğrenince polise başvurarak suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine İzmit Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Öğrencilerin ifadelerinde, bazı öğrencilerin elinde bıçak olduğu ve bu durumun daha önce de yaşandığı belirtildi.