Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan Zehra-Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana gelen üzücü olayda, bir kız öğrenci sınıf arkadaşları tarafından akran zorbalığına maruz kaldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olayın ardından soruşturma başlatarak adli ve idari işlemleri başlattı.

9'uncu sınıf öğrencileri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, korkunç bir olaya dönüştü. Tartışma sırasında bir öğrenci, sınıf arkadaşını yere düşürüp diziyle vurduktan sonra kafasına tekme attı ve "Çok güzel saçların varmış senin" diyerek tokat attı. Bu vahim anlar, sınıfta bulunan bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük tepki çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Hapis Cezası İstendi! Hakaretten 2 Yıl 4 Ay Yatabilir Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Hapis Cezası İstendi! Hakaretten 2 Yıl 4 Ay Yatabilir

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yönetimi, olayın detaylarına ilişkin inceleme başlattı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Derince’de bir okulda meydana gelen akran zorbalığı ve şiddet içeren görüntülerle ilgili adli ve idari işlem başlatılmış, fail polis ekipleri tarafından alınmıştır. İlim irfan yuvalarımız olan eğitim kurumlarında bu tür şiddet olaylarının meydana gelmesi kabul edilemez" dedi.