Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ baba olma heyecanı yaşıyor. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in 3 aylık hamile olduğu, çiftin bebek beklediği haberi sosyal medyayı salladı. İnternette yayın yapan magazin haber sayfalarına düşen kulis haberin yayılmasıyla ünlü çiftin takipçileri, hayranları ve sevenleri peş peşe yorumlarla sevinçlerini dile getirdi. Daha önce hakkında çıkan hamilelik iddialarını jet hızıyla yalanlayan Başak Dizer, 3 aylık hamile olduğunu doğruladı.

Başak Dizer doğruladı! Gazete Magazin'den Akif Yaman'ın sosyal medyadan servis ettiği kulis habere göre, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un 44 yaşındaki eşi Başak Dizer hamile... Ünlü çifti bebek heyecanı sardı. Başak Dizer, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına gönderdiği "Evet doğru, çok teşekkürler. Çok heyecanlı ve mutluyuz" mesajıyla iddiaları doğrulayarak sevenlerini bir kez daha mutlu etti. 

Bebeğin cinsiyeti belli mi?

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in hamile olduğuna ilişkin sosyal medyada haberlerin yayılmaya başlamasıyla, sevenleri ve hayranları internette adeta bayram havası estirdi.

Anne adayı, bebeğin cinsiyetinin ise henüz belli olmadığını söyledi.

"Çok çocuklu bir aileden geliyorum" demişti

Daha önce verdiği bir röportajda 'baba' olma ile ilgili hislerini ve düşüncelerini açıklayan Kıvanç Tatlıtuğ "5 çocuklu bir aileden geliyorum, 2 erkek kardeşim ve 2 kız kardeşim var. Çok çocuklu bir aileden geliyorum. Çocukları çok seviyorum. Onlar bizim geleceğimiz. Baba olmak isterim" demişti. 

Her yaptıklarıyla magazin basınının odağında olan, ünlüler dünyasının örnek evliliklerinden biri olarak gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin bebek haberine ilişkin yapılan paylaşım yayılır yayılmaz ünlüler dahil, çiftin sevenleri ve hayranları başta olmak üzere çok sayıda kişi yorum ve beğeni yağdırdı.

Öte yandan Tatlıtuğ çifti geçtiğimiz günlerde Mardin tatili pozlarını Instagram'dan paylaşmıştı. Mutlu birliktelikleri süren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer, Mardin'e gitmişti. 

Şehri gezen ünlü çift, birlikte çekildikleri fotoğrafları da takipçileriyle paylaşmıştı.

2016 yılında stilist Başak Dizer ile Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün başrolünde yer aldığı bir dizinin çekimleri için eşiyle birlikte soluğu Mardin'de aldı.

Setten arta kalan zamanlarda Dizer ile şehri gezen Tatlıtuğ, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Mardin'in tarihi yerlerini Kıvanç Tatlıtuğ ile el ele dolaşan Başak Dizer de birlikte çekildikleri fotoğrafları gözler önüne serdi.

Peş peşe paylaşım yapan Tatlıtuğ ile Dizer'in kareleri kısa sürede takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.