Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir ev sahibi ile kiracısı arasındaki anlaşmazlık, kanlı bir olaya dönüştü. Olay, Çınarönü Mahallesi'nde meydana geldi. Evini kiraya veren Ümit Er (57), kiracısı Metin A. (30) ile yaşadığı sorunlar nedeniyle evden çıkmaları gerektiği konusunda anlaşmazlık yaşıyordu.

Son görüşmelerinde evini boşaltmalarını talep eden Ümit Er ile Metin A. arasında tartışma çıktı. Bu anlaşmazlığın ardından Ümit Er, kiracısıyla bir kez daha görüşmek üzere evinin yakınındaki bir kıraathaneye oturdu. Bu durumu öğrenen Metin A., kıraathaneye gelerek Ümit Er'e kurşun yağdırdı.

Saldırı sonucu ağır yaralanan Ümit Er, hemen sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Tarlada 39, markette 199 lira! Aracı, üreticiden daha fazla kazanıyor! Tarlada 39, markette 199 lira! Aracı, üreticiden daha fazla kazanıyor!

Olayın ardından Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Metin A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Kısa süre içinde katil zanlısı Metin A. gözaltına alındı ve ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.