14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldığına dikkat çeken MHP lideri, seçime hazır olduklarını belirtti.

Başarmaya kararlı olduklarının altını çizen Devlet Bahçeli, Millet İttifakı'nın yetki alması halinde ülkeyi bir ay içerisinde batıracaklarını söyledi.

Geçtiğimiz gün basına yansıyan bir görüntüde Kemal Kılıçdaroğlu'na  'Sayın Cumhurbaşkanım' şeklinde hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e eleştiride bulunan Bahçeli, hitap şeklini trajik olarak nitelendirdi.

Ayrıca MHP lideri, geçtiğimiz Pazar İYİ Parti Ankara 2. Bölge milletvekili aday adaylığı için yapılan temayül yoklamasında çıkan arbedeye de atıfta bulundu:

 "İYİ Parti Başkanı, şimdiden havaya girmiş, Sayın Kılıçdaroğlu'nu Sayın Cumhurbaşkanım diye karşılıyor. Çok komik, çok trajik. Kendisini darı ambarında görüyor. Partisinin Ankara temayül yoklamasındaki şiddet ve kavga sahneleri iyi kostümü giymiş olanların gerçek yüzünü deşifre ediyor. Zillet ittifakı yamalı bohça gibi"

Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı

6'lı masanın seçime giden yolda yaşadığı sorunları hatırlatan Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi:

''Güç bela, masayı devirip tekrar toplayarak, birbirlerine demediklerini bırakmayarak sipariş edilmiş bir aday buldular. Bunlardan hiçbir yol olmaz. Kılıçdaroğlu, basiretsiz, hazırlıksız, başarısız ve yetersiz. Hep söyledim, yaparsa Cumhur İttifakı yapar, Kılıçdaroğlu ve diğer adayların Türkiye'mize bir şey kazandıracağını düşünmek bile aklın ve izanın ikarıdır"