Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını talep ettiği iddialarıyla önemli bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Parti içindeki değişim hareketiyle yüzlerce toplantı düzenleyen İmamoğlu, cuma günü tek başına kameraların karşısına geçerek Kılıçdaroğlu'na meydan okuyacak.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12'nci yenilgisini yaşamasının ardından parti içindeki bölünmelere neden olması, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun liderlik değişikliği talebini güçlendirdi. 'Değişim' hareketini başlatan İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun istifasını gündeme getirirken, Kılıçdaroğlu ise yerel seçimlerde partisinin başında olacağını belirtti.

Kurultay yaklaşırken İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu koltuğundan indirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yapılan yüzlerce toplantı ve destek mesajlarıyla, İmamoğlu'nun değişim talebi partinin içinde yankı buldu.

28 Temmuz Cuma günü yapacağı önemli açıklama, İmamoğlu'nun değişim hareketindeki ilk ciddi ve kapsamlı çıkışı olacak. Kameraların karşısına geçerek gerçekleştireceği bu açıklamada, "değişim" kavramının ne anlama geldiğini anlatması ve siyasi duruşunu tarif etmesi bekleniyor.