Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren bu sınıflarda uygulamaya konulacak Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren bu sınıflarda uygulamaya konulacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter'da paylaştığı videoda seçim kampanyalarında Kürtlerin terörist olarak yaftalanmasını eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, Türk-Kürt kardeşliğinin önemine vurgu yaparak, birkaç oy uğruna bu kardeşliğe kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğini belirtti. Ayrıca sosyal medya trollerinin Kürtleri terörist olarak yaftalayarak kendisine ve partisine hakaret etmesini de eleştirdi.

İYİ Parti (İYİ Parti) Genel Başkanı Meral Akşener, seçim anketleriyle ilgili bir soruya yanıt olarak, verileri değerlendirdiklerini belirterek, şartlar ne olursa olsun Cumhurbaşkanlığı seçimini Kılıçdaroğlu'nun kazanacağı dile getirdi. Anketleri değerlendiren uzman bir ekibe sahip olduklarını ve sandık ortalamasına göre Kılıçdaroğlu'nun birinci turda da ikinci turda da seçimi kazandığını söyledi. Millet İttifakı'nın seçimi kazanacağını da belirtti.