CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Keçiören'deki bir kahvehanede bölge sakinleriyle bir araya geldiği toplantıda umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini vurgulayarak, en zor şartlarda bile umutlarını korumaları gerektiğini belirtti. Kılıçdaroğlu, yaşadıkları sıkıntıları aşmanın mümkün olduğunu söyledi ve ortak aklın egemenliğinin önemine dikkat çekti. Türkiye'nin Milli Kurtuluş Savaşı ile kurulduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, umutlarının daha güzel bir Türkiye inşa etmek için olduğunu ve karamsar bir tabloyu hayata geçirmek için olmadığını ifade etti.

Toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu, umutsuzluğa kapılmamanın CHP'nin prensiplerinden biri olduğunu ve parti olarak umutlarını korumaya devam edeceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, örneğin emeklilere 15 bin lira vereceklerini açıklamalarına değinerek, bunun mümkün olabileceğini ve neden verilmemesi gerektiğini sorguladı. Ayrıca, Türkiye'nin kaynaklarının bir avuç kişinin elinde toplandığını ve bunun değiştirilmesi gerektiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, seçim sürecinde çalıştıklarını ve çalışanların vicdanlarının rahat olacağını ifade ederek, kazanmanın hedeflendiğini ancak seçimi kaybettiklerini söyledi. Bununla birlikte, seçimin dünyanın sonu olmadığını ve yapılacak daha birçok seçim olduğunu vurguladı. Vatandaşlarla oturup konuşacaklarını ve onları ikna etmek için çalışacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, vatandaşların iyi bir yönetimi hak ettiklerini ve bunun için mücadele edeceklerini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, vatan ve bayrağın kırmızı çizgileri olduğunu ve bunlara zarar verilmemesi gerektiğini vurguladı. Huzur içinde yaşanabilecek bir Türkiye'de herkesin karnının doyduğu ve gerçek demokrasinin olduğu bir ülke özlemi olduğunu belirtti. Ayrıca dış politikada da dikkatli bir dil kullanılması gerektiğine dikkat çekti.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Özel okulda İranlı öğretmenden onlarca çocuğa cinsel taciz Özel okulda İranlı öğretmenden onlarca çocuğa cinsel taciz

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi