Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Baykar CEO’su Haluk Bayraktar’ın paylaşımına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, “Bu kadar siyasallaşmayın Sevgili Haluk Bey. Siz ailece bizim için çok değerlisiniz. Bir partinin seçim propagandası olmak size yakışmaz. İstikbalde başarılı bütün Türk girişimcilerimize yer var. Uzay hepinize yetecek kadar geniş” dedi.

Limak Lara Deluxe Hotel'e 'Milliyet Farkı' Cezası : Alınan Ücret İade Edildi Limak Lara Deluxe Hotel'e 'Milliyet Farkı' Cezası : Alınan Ücret İade Edildi

NE OLMUŞTU?

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Bayraktar, 'Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş' dedi.
 

'NURİ DEMİRAĞ’IN UÇAKLARINI TOPRAĞA GÖMEN ZİHNİYET HİÇ DEĞİŞMEMİŞ'

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi. Bayraktar, 'Milyondan fazla gencin yarıştığı, dünyanın en iyisi Milli Teknoloji Projelerinin sergilendiği TEKNOFEST’e ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı’nı ABD’li bir şirkete verme fikri… Halen “en iyisini” Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek… Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş.' ifadelerini kullandı.