Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yaşanan olay, son günlerin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Yaklaşık iki ay önce eşini kaybeden Nuran Kul, kendisini rahatsız eden bir adamı sokak ortasında dövdü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, büyük yankı uyandırırken, Nuran Kul olayın perde arkasını anlattı.

Nuran Kul, yaşadığı acıyı henüz atlatamamışken, sürekli kendisini arayarak rahatsız eden bir adamla karşılaştı. İlk başta uyarılarına aldırmayan bu adamı, ilçe merkezinde bulunan parkta gören Kul, öfkesine engel olamadı ve adama tokat atmaktan geri durmadı.

Olay, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Kul'un adama tokat attığı, ona seslenerek yaşadığı acıyı anlattığı ve çevredekilerin araya girerek durumu sakinleştirmeye çalıştığı görülüyor.

Adamı döven Nuran Kul, yaşananları şöyle anlattı: "Eşimi kaybedeli henüz iki ay oldu. Bu adam sürekli beni telefonla arayarak rahatsız etmeye başladı. İki tane torunum var, onlara bakıyorum. Beni anlamadı, uyarılara aldırmadı. Osmanlı kadını olduğum için Osmanlı tokadını yapıştırdım ona."

Kul, şahsı tanımadığını ve numarasını bir dernekten aldığını belirterek, "Hak ettiği cezayı verdim. Bütün kadınlara cesaret olsun, korkmasınlar ve Osmanlı tokadını yapıştırsınlar" dedi.

Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar

Yaşanan olayın ardından, Nuran Kul'un cesareti ve tepkisi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından desteklendi. Sokakta kadınlara yönelik tacize karşı verdiği mücadele takdirle karşılandı.