Son günlerde artan hava sıcaklıklarının ardından açıklamada bulunan uzman isim 22-23 Temmuz tarihlerinde  sıcaklıklarda çok ciddi bir artış olabileceğini söyledi.

Son günlerde sıcaklıkların 40 dereceyi aştığını açıklayan Adil Tek, bugün itibarıyla hava sıcaklıklarının 5-6 derece kadar düşeceğini söyledi:

CHP ve MHP Liderleri Kritik Görüşme İçin Hazırlıklarını Tamamladı! Büyük Buluşma TBMM'DE Olacak CHP ve MHP Liderleri Kritik Görüşme İçin Hazırlıklarını Tamamladı! Büyük Buluşma TBMM'DE Olacak

''İstanbul için bugünden itibaren sıcaklıklarda 5-6 derece düşüşü gözleyeceğiz. Sıcaklıklar bugünden itibaren kademeli olarak düşecek. Mevsim normallerindeki değerlerine gelecek. Ama önümüzdeki hafta 22-23 Temmuz gibi tekrar sıcaklıklarda bir artış gözlüyoruz. Orada da sıcaklık rekorları veya egaleleri, aynı sıcaklık değerlerinin tekrarları görülebilir. Bunun sebebi Kuzey Afrika kökenli sıcak hava dalgasının akışı üzerimize doğru gelmeye başladı çarşambadan beri. Yarından sonra oradaki akışlar biraz daha yön değiştirecek. Kuzey'li akışlara bırakacak yerini. Kuzey'den gelen akışlarda sıcaklık değerlerini düşürmüş olacak. Yakınlarda da kuvvetli yağışlar yok. Bu sıcak hava devam edecek gözüküyor. Tabi ki yaz değerleri civarında. Bu hafta olduğu gibi önümüzdeki hafta da bir sıcak hava dalgası tekrar göreceğiz gibi gözüküyor."

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.


Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi