Bakan Şimşek'ten Avrupa Birliği Hakkında Açıklama! "İlişkilerimizde Değişime Gidiyoruz" Bakan Şimşek'ten Avrupa Birliği Hakkında Açıklama! "İlişkilerimizde Değişime Gidiyoruz"

O beklenmedik an geldi çattı: Kanal D diziyi kapatıyor

Kanal D ekranlarında Temmuz ayından beri izleyici ile buluşan ve başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan gibi parlak yıldızları barındıran dizi "Ya Çok Seversen," ne yazık ki 13. bölümü ile final yapacak. Dizi her hafta Cumartesi günü izleyici karşısına çıkıyordu ve kısa süreliğine de olsa seyirci tarafından benimsenmişti.

Ay Yapım'dan resmi açıklama

Dizinin yapımcı şirketi Ay Yapım, Instagram üzerinden bir açıklama yaparak final kararını duyurdu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Türkiye'yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde de eş zamanlı yayınlanan 'Ya Çok Seversen' dizisi 2 hafta sonra yayınlanacak 13. bölümde final yapacak. Bu keyifli yolculukta bizlerle olan seyircimize çok teşekkür ederiz."

Finalin zamanı da belirlendi

Dizi ilk çıktığında perşembe günleri izleyici ile buluşurken, sonradan gün değişikliği ile cumartesi günleri ekrana gelmeye başlamıştı. İşte bu Cumartesi günlerinden biri olan 30 Eylül'de 13. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Hayranların tepkisi büyük

Bu karar sonrası sosyal medya adeta çalkalandı. "Ya Çok Seversen" dizisinin fanları, böyle bir final kararının çok erken alındığını düşünüyor ve üzüntülerini dile getiriyorlar. Ancak, yapımcı şirket ve Kanal D tarafından alınan bu kararın kesin olduğu belirtildi.