Kağıthane'de meydana gelen olayda, İranlı bir iş kadınının evine yapılan hırsızlıkta dört kişilik bir hırsızlık çetesi, 40 milyon lira değerindeki ziynet eşyalarını ve paraları içeren kasayı çalarak izlerini kaybettirdi. 2 Kasım Perşembe günü sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, kadının evine beyaz renkli ticari bir araçla gelen şüpheliler, araçtan inip hırsızlığı gerçekleştirdi. Evde kimsenin olmadığı bir anda içeri giren hırsızlar, kasayı alarak aynı araçla kaçtı.

Kadın, soyulduğunu fark edince hemen polise başvurdu. Çalınan kasanın içinde 500 bin lira değerinde altın ziynet eşyası, 1 milyon dolar, 130 bin Euro, 2 cep telefonu, 1 dizüstü bilgisayar ve 1 tablet bulunuyordu. Toplam zararın yaklaşık 40 milyon lira olduğunu belirten mağdur, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği polisleri tarafından yapılan çalışma sonucunda şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Araç Sahipleri Dikkat! Benzin ve motorine bu gece yine zam var Araç Sahipleri Dikkat! Benzin ve motorine bu gece yine zam var

Güvenlik kameralarının incelenmesiyle araç plakası ve şüphelilerin tespit edilmesi sonucunda polis, hırsızlık şüphelilerini kısa sürede yakalayarak tutuklama işlemi gerçekleştirdi. Tutuklanan şüphelilerden birinin, mağdur kadının özel şoförü olduğu ortaya çıktı. Olayın, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilmesi, polisin etkili müdahalesi ve şüphelilerin hızla tespit edilmesi, olayın çözülmesinde kritik rol oynadı.